Fredag 26 februari

Idag har jag varit TRÖTT! Slocknade på sängen framför tv:n ikväll efter middagen. Inte så bra eftersom jag skulle förbereda en del för matsäckarna till i morgon när Hannah och jag åker till Värnamo på konståkningstävling och Mattias åker med NHC:s 96:or på match till Åseda.
Idag har det varit plusgrader för första gången på lääääänge, så nu är det slaskigt till tusen och det droppar för fullt från taken. Ska bli skönt när snön är borta på taket och på marken. Men det lär ju dröja....
Ishallen i Nässjö har i alla fall öppnat idag igen, till barnens glädje :).

Vi åt förresten tomatsoppa med pasta och skinka i ikväll, en bortglömd gammal favoriträtt som vi måste göra lite oftare ;)

Dags för kudden! Natti natti.


Onsdag 24 februari

Jobbat idag. Tog långlunch så jag hann iväg till frissan och klippa mig. Det var så soligt och fint idag så bilen var faktiskt riktgt varm och skön när jag hoppade in! Skööööönt!!
Slapp skjutsa Hannah till fotbollsträning ikväll eftersom de nu tränade på konstgräset i Nässjö och därför kunde plocka upp Hannah på vägen :).

Jag har kollat på dessa damers kortåkningsprogram från OS på Internet nu.
Ska bli riktigt spännande att få se vem som vinner striden och tar hem guldmedaljen!
 


              Yu-Na Kim                      och                 Mao Asada

På lördag är det klubbtävling i Värnamo för Hannah (och mig), så hon laddar förstås genom att kolla på OS-åkarna ;). I morron är det träning i Eksjö och min tur att skjutsa. 
Hoppas att sonens träning i Nässjö blir av i morgon. Om de nu inte beslutar sig att fortsätta hålla ishallen stängd...

Natti natti!

OS

Har tittat en del på curling de senaste dagarna, framförallt damerna.
Missa inte att titta på detta fantastiska klipp med Galenskaparna!! Jag trodde att jag hade börjat fatta reglerna men när jag tittat här så blir jag osäker... ;)Tisdag 23 februari

Känner mig omringad av magsjuka! Idag är Mattias hemma med ont i magen. På jobbet är jag nästan själv för Therese är också hemma med magsjuka och Katarina är förkyld. Fruar och andra bekanta till arbetskamraterna verkar också ha åkt på detta och i Halmstad har mamma just legat med magsjuka. Jag vill INTE att det ska vara min tur snart...  ((:-(                    

Ute faller förstås snön och alla isträning är inställd till torsdag eftersom ishallen i Nässjö är stängd pga problem med taket. Så ikväll behöver jag inte agera chaufför.

Inatt är det konståkning, äntligen dags för damerna i OS. Korta programmen är det som gäller inatt, dags att programmera videon igen!!

Tjingeling!


Söndag 21 februari 2010

Dagen inleddes med skjutsning till Hannahs fotbollsträning. Därefter skottning, skottning och mera skottning. Sedan fick äntligen de stackars fåglarna i vårt "fågelträd" påfyllning på mat - det blev till att pulsa ut i snön och försöka ta sig fram till trädet. När jag hämtat hem Hannah igen så tog vi en rejäl söndagsfika med bl a vaniljhjärtan och Ballerina kladdkaka :).
Eftersom kvällens hockeymatch blivit inställd pga snötyngt tak på ishallen i Nässjö så gick en familjemedlem till isbanan i Äng och vi andra 2 tog en promenad för att fotografera all snö som kommit.
Efter kvällens pasta Bolognese sitter nu två i familjen i tv-soffan och en av oss är ju så illa tvungen att betala räkningarna... ;)
Och alla önskar vi att det inte var måndag i morgon... :/


Våra insnöade brevlådor


Vår gata! :)


Mycket snö i Äng ;)

Jaha, det här var första inlägget i nya bloggen!
Kram tills nästa gång!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0